Verdiepen in de bron

Wat er ook gebeurt, het gebeurt altijd op tijd

De opleidingen van JMI zijn uniek

Het Japan Management Institute verzorgt opleidingen in het Toyota way Management System tot authorised lecturers. Als authorised lecturer ben je gecertificeerd om het TMS-gedachtegoed in Nederland over te brengen. Na certificering in Japan ben je bevoegd om TMS-opleidingen te verzorgen. Tevens kun je je als organisatie aansluiten bij JMI. De eerste twee officiële partners van JMI Nederland zijn Ngenious en TrainingenLean.

NGenious

Opleiding authorised lecturer TMS

Je start met de 3 daagse opleiding in Nederland, uiteraard door in Japan gecertificeerde authorised lecturers. Hier leggen we de basis voor het goed kunnen toepassen van TMS in de praktijk. Met de nieuw aangerijkte kennis ga je bij je eigen organisatie of bij je klanten oefenen.

We gaan vervolgens 7 dagen naar Japan. Je krijgt 4 dagen les bij het Toyota Management Institute in Nagoya waar je zowel je theorie- en praktijkexamen gaat afleggen. Daarnaast bezoek je een aantal bedrijven waar je kunt ervaren hoe TMS er in de Japanse praktijk uitziet.

Na het volgen van de opleiding in Nederland ga je een aantal TMS-elementen toepassen bij je eigen klanten of in je eigen organisatie als onderdeel van deze opleiding. 

In Japan leg je een theorieexamen af en doe je ook  een praktijk-examen. Voor de thoerie moet je >90%  scoren om je te kunnen certificeren als authorised lecture. Als onderdeel van het praktijkexamen ga een workshop TMS verzorgen en je legt een mondeling examen af die afgenomen wordt door een Japanse Sensei.

Startdata

  • training najaar 2022 – naar Japan voorjaar 2023
  • training voorjaar 2023 – naar Japan in najaar 2023

Kosten

De kosten voor deze opleiding tot authorised lecture TMS zijn € 14995 euro excl BTW. Dit is inclusief het opleidingstraject en reis- en verblijf in Japan. Lees onze voorwaarden voor meer informatie.